Det gis lån på dagen hver dag

En liten runde på nettleseren viser en rekke lån som du kan få direkte på dagen. Dette er betryggende for det kan alltid skje at man ønsker seg noen ekstra kroner. Kanskje har venninnen din 30 års dag, og dere ønsker å overraske henne med en Oslo-tur. En skikkelig blåtur med tur på Chippendales, spa og deilige opplevelser. Eller kanskje er man midt i et samlivsbrudd, og man trenger penger til et depositum på den nye boligen. Disse kan ofte være to-tre måneds lønninger, og ofte kan det hindre folk i å få flyttet. Det kan hende man må gjøre vedlikehold og utbedringer på huset som holder på å forfalle. Derfor gis det lån på dagen hver dag i Norges land. Og det er en vinn-vinn situasjon som oppstår, fordi begge parter drar nytte av dette tilbudet som passer for de fleste i dagens samfunn.

 

Direkte søknad på internett

 

En søknad sendes inn på noen minutter. De fleste mottar lønnslipp og selvangivelse på privat e-post i dag, og da er det bare å hente opp denne fra arkivet på maskinen sin. Selvangivelse henter man lett ut fra den aktuelle nettsiden. Så når disse dokumentene er lastet opp vil man kunne sende disse trygt og sikkert over til långiveren som vil analysere og vurdere papirene man har sendt inn. For det er med grunnlag av denne informasjonen man enten får avslag på eller innvilget lånet man har søkt om. For de fleste er det ingen problemer med dette, siden man kan stille sikkerhet i eiendom eller har en med-lånsøker som også har en stabil inntekt. For dem som enten er eneforsørgere eller har andre problemer er det ikke en lås på døra for å få innvilget lån. Fordi det gis ut lån uten sikkerhet, med da disse er av en større risiko, vil rentene på disse settes opp en god del.

 

Mange svar på kort tid

Etter en stund, ikke mange minutter eller timer, dukker en rekke lån-tilbud opp på SMS, e-post eller lignende. En finansiell aktør vil også kanskje ringe deg å stille noen kontrollspørsmål. Da tyder det sterkt på at man har fått innvilget lånet, men at de vil ha en forsikring om at det er den rette personen som har sendt inn søknaden. Er man heldig vil lånet være på konto innen arbeidsdagen er over. Det er stor forskjell fra hva man opplevde før i tiden, da en slik prosess kunne ta flere uker. Dagens fantastiske teknologi gjør det enklere og tryggere å oversende personlige opplysninger og overføre pengesummer uten at det skal innom mange instanser. I dag går alt meget hurtig. Så lån på dagen kan kun være noen tastetrykk unna for dem som trenger penger til et prosjekt, en feiring, eller som tilskudd til en ferie man har lengtet etter i mange år. Kanskje er det første gang på 10 år at man kan ta ut sommerferie, og da er det deilig å vite at denne sommeren skal man tilbringe i det fjerne Østen, på Afrikas savanner eller i New Yorks asfaltjungel.