Livbøyer redder liv

Det er kanskje ikke alle som vet hva en livbøye er, i dagens samfunn. For den yngre generasjonen skal de forstå at disse redder liv på havet og er derfor noe alle båter og fartøy som ferdes på havet, bør ha.

Klikk her, og du vil få tilgang til livbøyer i alle fasonger, samt sikkerhetsutstyr til havs.

De finnes i mange farger og former, men det mest vanlige er den sirkelformede, som man ser på reklamen og i avisen. Den er rød slik at det skal være enkelt å få øye på den. Dersom man faller over bord, må noen kaste ut livbøyen slik at man kan bli reddet. For den flyter, og dersom man trer den over kroppen slik at armene låser av, vil man være trygg i de fleste stormer og hard sjøgang.

 

Tilbehør til livbøyer

 

I tillegg kan man anskaffe seg ulike tilbehør for livbøyen, blant annet et veggfeste og en redningsline som man fester til livbøyen så den forulempete kan dras inn mot rekka. Selv om man er i en privat båt eller et større cruiseskip, så skal de alltid være tilgjengelig. For livbøyer redder tusenvis av liv hvert år verden over. Og når uhellet er ute så vet man aldri utfallet. Kanskje man blir liggende i vannet i en lang stund uten å bli reddet. Samtidig er det stor fare dersom vannet er kaldt, for da haster det med å få kastet ut livbøyen for å redde personen.

Så ta en titt innom nettbutikk til Marineonline.no for mer båtutstyr til familien.