Vinens inntreden i Norge

Ta del i eventyret du også

En god vin er en gammel vin sies det ofte. Vin er kanskje en av de eldste alkoholholdige drikkene vi kjenner i dag, og blir bedre med årene som ordtaket sier. Ikke bare fordi vi har utviklet bedre teknologi til å lage vinen, men også fordi aldringsprosessen gir vinen en bedre og mer fyldig smak. Den som kan bibelhistorien sin vet nøyaktig hvor viktig vin har vært gjennom historien. Helt fra Noah drakk i vin i det gamle testamentet, til Jesus gjorde om vann til vin i det nye testamentet, nevner bibelen utallige ganger denne drikken. Den var nemlig så populær på denne tiden at man ikke kunne unngått det. I dag er vin et veldig viktig eksportprodukt i land rundt Middelhavsregionen og da spesielt Italia, Frankrike og Spania. Det er her man finner de beste druene, og også den beste vinkulturen i verden. Den samme vinkulturen har spredd seg utover verden og Norge er intet unntak. Her i Norge henger vi nok derimot fortsatt langt etter kulturene som har fin spisset vinkunnskapene sine i flere århundrer. Selv om smaken for vin har kommet seg over årene, oppbevarer nok de fleste av oss vinen i kjøleskapet sammen med osten og smøret. Dette gjør skam på tradisjonen Europa har for vin, og Wine and Barrels ønsker å gjøre noe med dette. Det finnes mange fine møbler, og hos https://www.wineandbarrels.no/category/vinskap-og-vin-kjoelere-2/ finner du vinskap som garantert passer for deg.

 

Ikke la vinen stå i kjøleskapet

Der brennevin og øl kan stues bort i kjøleskap og andre kjøkkenskap, er vin ofte assosiert med en høyere status. Derfor vil det mest sannsynlig skuffe gjestene om du kommer drassende på en flott vin fra kjøleskapet. Wine and Barrels ønsker å hjelpe deg med å redde maska og statusen. I deres nettbutikk finnes utallige varianter av vinskap, og virkelig noe som passer alle og enhver. Du kan finne vinskap til forskjellige priser, design og kvalitet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for tykkelsen på lommeboka eller at du ikke skal finne noe du ikke liker. Med Norges største utvalg av vinskap, gir Wine and Barrels din vin de beste betingelsene. Len deg tilbake og nyt de forskjellige variantene mens du forestiller deg ditt nye vinmøbel i stuen. Om fantasien ikke strekker til, så er det ikke et problem. Wine and Barrels har nemlig et helt eget innredningsverktøy, slik at du kan forestille deg akkurat hvordan det ser ut. Prøv det ut hos https://www.wineandbarrels.no/category/vinskap-og-vin-kjoelere-2/.

 

5 modeller av den høyeste kvalitet

Wine and Barrels markedsfører kun de beste merkene, og de selger i dag 5 vinskap av den absolutt ytterste kvalitet. Med vinskapguiden kan du finne ut nøyaktig hvilket vinskap som passer din vinsamling. Kanskje frister et overklasse PeVino vinskap, et skap som er som skapt for selv de mest kresne vin smakerne, og som er av meget høy kvalitet. Dette skapet er en favoritt blant kundene. Du kan også kjøpe et PeVino Pro vinskap om din samling er av den store sorten. Dette vinskapet kan huse helt opp til 320 flasker, slik at dette blir det nærmeste et ”walk-in vinskap”. Hvem sa at man trengte en vinkjeller for å oppbevare en massiv samling? Om du skal ha et enda mer luksuriøst vinskap, ja da er Swisscave valget for deg. Det fantastiske designet og hendige uttrekkshyller fanger blikk fra alle kanter. Om lommebok derimot er tynnere, finner du også markedets desidert beste priser i Vinobox. Disse fungerer som langtidsoppbevarere og Y-serien kan integreres i kjøkkenbenken, slik at det blir mer praktisk for deg. Med denne grønne revolusjonen på fronten, så har naturligvis Wine and Barrels også et miljøvennlig vinskap på menyen. Om miljøet er viktig for deg kan det stilrene Wincave være det rette valget for deg. Uansett hva du velger, så kan du være sikker på at Wine and Barrels er der for deg gjennom hele prosessen. Fra du finner ditt drømmeskap, til du går gjennom vinguiden og helt til vinskapet droppes av rett foran døren din. Drømmen om å ta vare på din vinsamling er nærmere enn noensinne, og endelig kan du oppnå den statusen du og din fortjener. Besøk https://www.wineandbarrels.no/category/vinskap-og-vin-kjoelere-2/ og ta en titt på de utallige alternativene du har for å oppbevare din vin.